Moonen Packaging verkozen tot Aantrekkelijkste Werkgever!

Moonen Packaging is in 2015 verkozen tot Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg. Deze award is de verbinding tussen studerend talent en Limburgse werkgevers. Ook dit jaar neemt Moonen weer deel aan deze verkiezing.

Moonen is uitgeroepen tot aantrekkelijkste werkgever van Limburg en pakt met trots de provinciale titel. “We hebben het echt verdiend”, vertelt CEO Gé Moonen. “We proberen voor people, planet en profit het beste uit ons bedrijf te halen. We waren vorig jaar groenste bedrijf van Nederland en aantrekkelijkste werkgever van Midden-Limburg, ik ben blij dat we weer een mooie prijs aan ons rijtje toe kunnen voegen. Dat sterkt ons in de groene en persoonlijke strategie van ons familiebedrijf. En het is een geweldig compliment.”

Op de juiste plek
Moonen Packaging wil als verpakkingsspecialist steeds de verwachtingen van klanten en leveranciers overtreffen, maar ook die van medewerkers. “Dát is het werkelijke kapitaal van dit familiebedrijf” , vindt Moonen. “Ons werk doen we samen, en echt vanuit het hart. Ook medewerkers voelen dat. Zij vertrouwen in de strategie en voelen zich verbonden met ons doel. We beseffen wel dat we best veel van onze mensen vragen, omdat iedereen altijd een stap extra moet zetten. Die 'extra stap' is nodig, omdat wij vinden dat elke klant uiteindelijk méér dan tevreden moet zijn. Toch kan iedereen daar zijn eigen uitdaging in vinden en zich daar meer dan 100% voor inzetten. Wij zorgen er als werkgever wel voor dat de energie die zij in hun werk steken, op de goede plek terecht komt. De juiste mensen op de juiste plaats, dat is de gedachte.”