Stack-It

 

Disposable bekers zoals die van ons, gemaakt van suikerrietafval met een biologisch afbreekbare coating, zijn het meest milieuvriendelijk. Er worden geen bomen gekapt die jarenlang hebben moeten groeien en onderdeel waren van een natuurlijk habitat. Daar zijn we heel trots op, maar het kan nog beter! Daarom introduceren wij ‘Stack-it’.

 

Echte duurzaamheid begint met het ontzien van onze kostbare grondstoffen

The natural loop

Stack-it is een biologisch circulair bekerconcept voor uw bedrijf waar we bekers en toebehoren leveren én retour halen.

Voor de Stack-it bekers hoeven er geen bomen gekapt te worden, want onze koffiebekers worden gemaakt voor 100% (!) uit het restafval van de rietsuikerwinning. Bovendien leveren de gebruikte bekers biogas en compost op. Zo ontstaat een 100% biologische kringloop.

Onze bekers hebben de laagste impact op het milieu ten opzichte van alle andere verkrijgbare bekers. Dat is pas echte duurzaamheid. Stack-it is daarmee een uniek kringloopconcept voor uw bedrijf.

 

We bieden u alle ondersteuning om Stack-it een succes te laten worden.

- Ontzorging: U krijgt onze suikerrietbekers, roerstaafjes, bioplastic afvalzakken en inzamelsystemen allemaal in bruikleen en betaalt alleen voor het gebruik een vaste prijs.

- Implementatie: het Stack-it implementatieplan helpt u met een zorgeloze en eenvoudige implementatie en werkinstructie.

- Bekerreductie: het Stack-it bekerreductieplan helpt u het aantal bekers op jaarbasis sterk te verminderen en maakt de kostenbesparing inzichtelijk.

- Communicatie: Stack-it stelt een breed pakket communicatiemiddelen ter beschikking om iedereen te informeren over dit duurzame kringloopconcept.

 

Alles met een absoluut minimale inspanning en milieubelasting. Zo draagt u persoonlijk bij aan een betere wereld. Een prachtige cyclus als het pareltje in uw MVO-beleid!

Stack-it. The natural loop.

Meer weten?

Stack-it brochure en LCA samenvatting

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie?

Neem dan contact met ons op of download een van onderstaande documenten.

 

Download brochure

Download samenvatting milieuvergelijk (LCA)

Interesse?

Interesse in welke rol Stack-it in uw organisatie kan spelen? Vul dan vrijblijvend dit formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

 
1 Begin 2 Voltooid