Branding weegt in de verpakkingsbranche steeds zwaarder

Innovatie in verpakkingen gaat nergens zo snel als in de retail sector. Geen wonder, want de groeiende online markt vraagt om nieuwe oplossingen. Niet alleen gevestigde retailers, ook opkomende webshops willen de eindklant aan zich binden. Het beste wapen hiervoor is een optimale 'brand experience', bij elke online aankoop van elke consument.

Online verkoop vraagt om maatwerk in productverpakkingen. Om in de gunst van de eindklant te komen en te blijven, moet een verpakking meer doen dan enkel het product beschermen. Een gepersonaliseerde verpakking kan immers veel waarde toevoegen aan de product- en merkbeleving van uw klant.

Brand experience
Een verpakkingsadviseur van Moonen kan u helpen uw brand experience optimaal te maken. Hij denkt met u mee en koppelt ideeën aan uw wensen. Hij kent de kracht en de uitstraling van verpakkingsmaterialen. Kent hun gewichten en de bedrukkingsmogelijkheden, kent de oplossingen die op de markt beschikbaar zijn. Samen met u ontwikkelt de verpakkingsadviseur maatwerk. Voor elke verpakking, voor elke productgroep. Altijd met een afgewogen mix van productbescherming, branding en shipping. Want hoe zwaar de merkbeleving van uw klanten ook weegt, u zoekt wel een lichte verpakking die de verzending betaalbaar houdt.

Uw branding partner
Bij Moonen stellen we onze kennis van verpakkingen en materialen graag in dienst van onze klanten. Wij geven om uw beleving. Om uw gemoedsrust dat het product goed beschermd verzonden wordt. Om uw trots op de kwaliteit van het product en op de uitstraling van uw merk. Wij geven om de zekerheid, die u nodig heeft om te weten dat de juiste verpakking om uw producten zit, onderweg naar uw klant. Een verpakking die past bij de uitstraling van uw merk, die recht doet aan de duurzaamheid van het product en die betaalbaar kan worden verzonden zonder teveel loze ruimte. Een verpakking waarin het product misschien wel ook door de klant kan worden teruggestuurd. Niet omdat hij ontevreden is, maar gewoon omdat hij zich heeft bedacht. Want niets is zo veranderlijk als de mens.